Bagad Sonerien An Oriant

Bagad Sonerien An Oriant

Photo : Crédit photo : Myriam Jégat pour Sonerion

 

Agenda

Discographie

La fête des cornemuses 2020 - Cd1
Bagadoù - Brest 2017 - Cd1
Bagadoù - Brest 2014 - Cd2
Bagadoù - Lorient 2014 - Cd3
Bagadoù - Brest 2012 - Cd2
Tregont Vlez
Bagadoù - Lorient 2012 - Cd1
Bagadoù - Brest 2005 - Cd2
Bagadou - L'anthologie - CD 1
Bagadoù - Brest 2003 - Cd2
Bagadoù - Lorient 2003 - Cd3
Bagadoù - Nantes 2002 - Cd2
Bagadoù - Lorient 2002 - Cd1
Bagadoù - Brest 2001 - Cd2
Bagadoù - Lorient 2001 - Cd3
Bagadoù - Brest 2000 - Cd2
Bagadoù - Lorient 2000 - Cd3
Emglev bro an oriant - Rip d'ar bourrapl !
Bagadou - Championnat de Bretagne - Épreuve de Lorient Vol.3 - Cd2